Gennem årene har vi været vært for en lang række begivenheder og arrangementer, som har skabt uforglemmelige minder for vores lokalsamfund. Her er et glimt af nogle af dem:


Caféaftener:

Vores hyggelige caféaftener har været fyldt med latter, god mad og spændende samtaler. Fra smagfulde kaffestunder til livlige musikarrangementer har vores caféaftener været et samlingspunkt for vores lokalsamfund.


Dilettant:

Med sjove og underholdende forestillinger har vores dilettantarrangementer bragt glæde og latter til vores hus. Lokale talenter har optrådt med skuespil, sang og dans, og skabt uforglemmelige øjeblikke for publikum.


Fastelavnsfest:

Hvert år har vi fejret fastelavn med sjove aktiviteter, flotte kostumer og masser af godter. Børnene har boltret sig med tøndeslagning og alle har nydt de søde sager og den festlige stemning.


Juletræstænding:

Intet sætter gang i julestemningen som vores årlige juletræstænding. Med lys, sang og varm risengrød har vi fejret julens komme og skabt hyggelige øjeblikke for både store og små....og meget mere:


Under hvert faneblad kan du dykke ned i billederne og genopleve nogle af de fantastiske øjeblikke, vi har delt sammen i Skjoldbjerg/Alstok Medborgerhus.Del siden