Mulighederne er mange og pladsen er stor....

Festlokaler - mødelokaler - eller brug for et samlingsted, så lejer vi til dig.

Skal i holde fødselsdag, bryllup, barnedåb, eller skal familien/vennerne bare samles, mulighederne er store, vi har lokalerne, incl. stor legeplads  med 40 m svævebane, gynger, sandkasse, tarzanbane og boldbane med mål.

Vi har omkring 4000 m2, areal - inde og ude som man kan boltre sig på. 

Skjoldbjerg/Almstok kulturhus bruger også huset til forskellige arragementer og sammenkomster for byen og oplandet, her i blandt fastalavn, fællesspisning og musikarrangementer. 

Kig rundt på siden, og se hvilke muligheder man har...

MVH

Bestyrelsen

 

Vi er et 100 % non-profit foretagende, en selvejende institution drevet af udelukkende lokale ildsjæle fra Skjoldbjerg og Almstok, i mere end 20 år.

Skjoldbjerg kulturhus er ejet og drevet af områdets beboer.

Vi har et hus som de seneste år er energioptimeret med jordvarme og solenergi. En af bygningerne er udlejet på en 10 års kontrakt til Dansk Veteranbilklub.

Foreningens mål og vision er at skabe et kulturhus, der kan understøtte et kultur og musikmiljø i og omkring Skjoldbjerg/Almstok, Vorbasse og Billund. Vi ser gerne et samlingspunkt for musik og kulturinteresserede, der kan mødes på tværs af alder og interesser. Det skal ske gennem et levende foreningsliv, øvelokaler for unge – eller ældre talenter, samt koncert-oplevelser af høj kvalitet, der skal favne bredt, men også udfordre den musikalske nysgerrighed hos vores publikum.

Ambitionerne er at tiltrække andre selvstændige og uafhængige arrangør-foreninger, til at skabe et levende og alsidigt indhold.

Skjoldbjerg Garnihotel

Man har mulighed for at leje værelser på byens hotel -

Skjoldbjerg Garnihotel - se under: http://www.skjoldbjerg-garnihotel-billund.dk/ 

Hjertestarter er placeret på nord gavlen på Garnihotel, mod kirkehuset og Skjoldbjerg kirke.