Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Packers and Movers Mumbai, d. 12-10-2017
Shiftingguide.in provides list of top packers and movers services provider in Mumbai after verified their services. Get free quotes to compare and select the best one at affordable prices.
E-mail:
Skrevet af Packers and Movers Pune, d. 12-10-2017
Hire the best Packers and Movers in Pune with quality services at genuine rate. Choose from top 8 verified Movers and Packers in Pune. Get FREE Quotes today!
E-mail:
Skrevet af Peter, d. 28-04-2017
Tak for et godt arrangement sidst :)
E-mail:
Skrevet af Ester Bjorn, d. 05-08-2016
hvad er dit program i 2017? kan du give mig nogle tips?
Skrevet af kevinluo, d. 21-06-2016
fin hjemmeside:)
Skrevet af Asda Jensen, d. 06-01-2015
Flot side!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Randi Meldgård hoffmann, d. 01-11-2013
Hej!
Jeg kom tilfældigvis forbi denne side. Jeg var lærer på skolen fra 1984 til 1987. Det var mit første job som lærer, og jeg mindes det med stor glæde. Det var et super sted at starte som lærer, søde børn og forældre og gode kolleger, selv om det var en meget lille skole. Ligeledes var der en skolebestyrelse, som ville skolen alt det bedste. Jeg tænker tit på stedet, og jeg må sige, at det er positive tanker, der går gennem mit hovede, ikke mindst nu hvor skolerne er at sammenligne med fabrikker. Jeg har siden da arbejdet på Skovsgård skole i Nordjylland, Balle Fri- og ungsomsskole, Vesløs skole, Fjerritslev skole, og nu er jeg på Hannæsskolen i Thisted kommune, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg er klasselærer for en 4. klasse, så af og til tænker jeg på alle de søde børn i 3-4. klasse på Skjoldbjerg skole. Jeg har været på skolen siden til et arrangement vedr. Skjoldbjerg kirke, og jeg er helt sikker på, at jeg kommer forbi igen.
Mange hilsner Randi Meldgård Hoffmann ( Fjerritslev)
E-mail:
Skrevet af Kim Straarup, d. 30-08-2011
Hej. Spændende at se min gamle skole og dejligt at se at den bliver brugt. Jeg gik her fra 1959 til 1965. Jeg kan godt genkende de fleste af rummene. Det kunne være sjovt med nogle gamle billeder fra skoletiden her under fanen "Historie". God vind fremover med medborgerhuset.
E-mail:
Skrevet af Lene, d. 04-02-2009
Er der nogen steder, hvor man kan se de lærere osv. der har arbejdet på skolen fra 1955 og op til den blev lukket? Interesserer mig meget.